Autokisojen ympärille suunnitellut kolikkopelit

Nettikasinoista puhuttaessa monelle ei välttämättä tule aivan ensimmäisenä mieleen autopelit. Tämä yhdistelmä on kuitenkin yleistynyt viimeisten vuosien aikana, kun pelinkehittäjät ovat alkaneet suunnitella mitä erikoisimpia luomuksia erilaisten teemojen ympärille. Kova kilpailu on mahdollistanut sen, että klassisten autokisojen pohjalta on nyt suunniteltu kolikkopelejä.

Vauhdikkaiden menopelien parissa voi nyt siis voittaa myös rahaa autopeleissä. Mikä olisikaan parempi tapa viettää perjantaita kuin nauttia upeista autoista ja nostaa tilin saldoa keloja pyörittämällä? Esittelemme seuraavaksi kaksi autoiluaiheista kolikkopeliä, jotka kannattaa katsastaa.

1. Drive: Multiple Mayhem

lycky-slotsNetEntin suunnittelema Drive: Multiple Mayhem on vauhdikas kolikkopeli, joka ei jätä ketään kylmäksi. 2 Fast 2 Furious -henkeen tehty peli tarjoaa mahdollisuuden kaahata upealla autolla suoraan voittoihin keskellä pimeää metropolia.

Drive: Multiple Mayhem eroaa modernin grafiikkansa lisäksi positiivisesti myös ulkonäöllisesti. Siinä on 5 kelaa, 3 riviä ja 15 voittolinjaa. Vähäisen voittolinjan määrän ei kannata missään nimessä hämätä, sillä palautusprosentti on todella korkea eli 96,7%.

2. Tootin’ Car Man

Tootin’ Car Man on NextGen Gamingin suunnittelema kolikkopeli, jossa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vauhdikkaat ralliautot ovat saapuneet vilkkaaseen kaupunkiin. Keloilla riittää kuitenkin hämmästeltävää, sillä muinaisesta Egyptistä tutut symbolit ovat valloittaneet kelat modernien menopelien rinnalla.

Tootin’ Car Man koostuu viidestä kelasta, kolmesta rivistä ja 20 voittolinjasta. Pelissä on paljon erikoisominaisuuksia, kuten bonuspelinä nähtävä ruletti, jossa uhkarohkeat kuskit määrittelevät pelaajan voitot.