Videopokeri – klassikko uudessa kuosissa

Pokeri on korttipelien ehdoton kuningas, joka sisältää useita eri peliversioita, joista suosituimpiin kuuluu muun muassa Texas hold ’em. Pokeria on ollut tapana pelata pyöreän pöydän ääressä vastustajien pokerinaamaa tarkkaillen ja yrittäen kahmaista kaikkien panostama voittopotti kotiin, sillä pokeri on puhtaasti panostamista. Pokerista löytyy tänään useita eri peliversioita aina risteilylaivojen säihkyvistä peliautomaateista nettikasinoiden pokerihuoneisiin.

Pokeria voidaan pelata myös hauskan videopokerin muodossa, joka tarjoaa vähintään yhtä jännittävää pokerinpeluuta, kuin perinteinen pokeri. Videopokeria pelataan niin sanotulla pokeriautomaatilla, jossa pelikone jakaa pelaajalle kortit, joista pelaaja valitsee haluamansa kortit, jotka haluaa pitää ja loput laittaa vaihtoon. Kone vaihtaa kortit ja nyt on pelaajan aika katsoa, sattuiko voitto kohdalle. Videopokeria löytyy useilla eri panostasoilla, mikä lisää voittopottia voitettaessa ja tietenkin, mitä parempi käsi pelaajalla on, sitä muhkeampi on voitto. Aloittelevien pokerintaitajien kannattaa ensin tutustua peliohjeisiin, jotta perussäännöt ovat selvillä, mutta parhaiten peliin pääsee sisälle aloittamalla videopokerin pelaamisen.

Videopokeri on siitä erinomainen tapa pelata tätä erittäin suosittua pelimuotoa, sillä se sopii kaikille pelaamisesta ja yleensä korttipeleistä pitäville, sekä aloittelijoille ja rutinoituneille pelaajille. Pokeri tarjoaa reilusti jännitystä, viihdettä, sekä kaikkien tavoittelemia herkullisia voittoja. Voiko pokerin pelaaminen enää tulla helpommaksi, kun voit sukeltaa pokerin maailmaan kotisohvaltasi käsin tai vaikka odotellessasi bussia. Videopokerissa voittaneita löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista, missä vain voidaan ottaa mobiililaite esille! Videopokerin kestosuosikkeihin kuuluvat muun muassa JokeriPokeri, Kakkospokeri ja Jack or Better, mutta pokerin ystävälle löytyy paljon muita koukuttavia pelejä, kuten Double Double Bonus ja Deuces Wild.